Mancaruri cu carne

File de porc a la Milano

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig

ingrediente

   2 bucati pulpa porc
   4 felii de carne afumata
   1/2 ceasca smantana
   1/2 ceasca zeama de carne
   o cantitate mica de bulion
   o lingura de faina
   100 gr. telemea rasa
   sare
   piper

mod de preparare




Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smantana, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute
Fileul se serveste cald cu garnitura.


Alte retete recomandate:
Incearca si Muschi de porc la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc a la Milano" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite