Mancaruri cu carne

Reteta Foi de vita umplute cu carne de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taie fasii subtiri carnea de vitel, prajeste ceapa intr-o tigaie cu unt incins, pune carnea peste ceapa, condimenteaza cu sare si maghiran, prajeste-o

ingrediente

   200 ml lapte
   2 chifle
   200 g felii de vitel
   1 lingura maghiran
   100 g unt
   30 foi de vita
   sare
   4 oua
   50 g parmezan
   piper
   nucsoara. Pentru sosul de rosii: 100 g ceapa
   5 linguri ulei de masline
   1 cutie rosii feliate
   200 ml supa de vitel

mod de preparare

Taie fasii subtiri carnea de vitel, prajeste ceapa intr-o tigaie cu unt incins, pune carnea peste ceapa, condimenteaza cu sare si maghiran, prajeste-o si las-o sa se raceasca. Fierbe foile de vita in apa cu sare 6-8 minute, dupa care raceste-le in apa rece, si usuca-le. Inmoaie chifla in lapte, strange-o, amestec-o cu ingredientele si condimentele mentionate. Prepara umplutura si umple foile de vita. Inabuse-le in sos de rosii, preparat din supa de vita.
Alte retete recomandate





Varza rosie cu mere


Vinete impanate
Incearca si Prepelita fripta invelita in slanina
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de vita umplute cu carne de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.