Mancaruri cu carne

Reteta Foietaj cu legume, cascaval si kaizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru a prepara aceasta reteta de foietaj cu legume, cascaval si kaizer sunt necesare urmatoarele ingrediente: foietaj, cascaval, kaizer, vinete, ardei rosu, ardei galben, ceapa verde, usturoi, pasta de rosii, ananas.

ingrediente

   1 pachet foietaj
   100 g vinete
   1 ardei rosu
   1 ardei galben
   100 g pulpa de rosii
   1 capatana usturoi
   1 dovlecel mai mic
   1 legatura ceapa verde
   100 g ananas
   100 g cascaval ras
   200 g kaizer

mod de preparare

Legumele se curata, se taie si se pun la calit pana se patrund bine. Se adauga kaizerul taiat felii, ananasul taiat cuburi si un pic de suc din compotul de ananas. Se lasa pe foc cam 10 minute, se scot si se scurg bine.




Din foile de foietaj se taie diferite forme, se ung cu ou si se pun la cuptor cam 10 minute. Dupa ce s-au rumenit, se scot, se taie partea de deasupra si se introduc legumele. Se rade cascaval pe ele si se mai lasa la cuptor cam 10 minute.


Poate fi servit dupa ce se raceste putin.




Alte retete recomandate:




Pui cu ciuperci




Peste cu dafin si otet




Supa de perisoare

Incearca si Piept de pui umplut
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu legume, cascaval si kaizer" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.