Mancaruri cu carne

Reteta Friganele din supa pasata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o supa de legume pasata, se adauga oua si faina, pina se obtine un aluat potrivit de dens, 2 linguri de smintina si putina sare. Se pune mai mult

ingrediente

   supa de legume pasata
   2 oua
   faina
   2 linguri smintina
   un virf de lingurita sare
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Intr-o supa de legume pasata, se adauga oua si faina, pina se obtine un aluat potrivit de dens, 2 linguri de smintina si putina sare. Se pune mai mult ulei in tigaie, se ia cu lingura din acest aluat si se pregatesc friganele.
Se servesc ca atare sau la masa, in loc de piine
Incearca si Mancare de gutui cu carne de gaina si vin alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele din supa pasata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.