Mancaruri cu carne

Reteta Friptura a la Taka

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Albota_24150 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie

ingrediente

   2 muschi de vita sau de porc ( 200 grame fiecare )
   2 catei de usturoi
   1 cartof
   1 ceapa medie
   1 morcov
   1 ardei gras
   1 conserva mica porumb
   margarina circa 100 grame
   sare
   piper

mod de preparare

Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie pe lungime dupa se injumatateste.
Ardeiul se taie fasii groase.
Cartoful, ceapa, morcovul se fierb in apa cu sare 5-7 minute, dupa care se strecoara.
Legumele fierte si ardeiul gras se calesc in 2 linguri margarina circa 5-7 minute amestecand cu grija.
Legumele se pun de jur imprejurul farfuriei.
In acceasi tigaie se mai adauga 2 linguri margarina si usturoiul taiat rondele. Se adauga muschiul de vita sau porc ( sarat si piperat ) si porumbul ( fara zeama din conseva ). Se prajeste circa 3 minute pe fiecare parte dupa care se agauga in mijlocul farfuriei.

Se poate servi cu orez fiert si cu castraveti murati.
Incearca si Stir fry cu legume si carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura "a la Taka"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.