Mancaruri cu carne

Friptura de curca pe pat de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie f

ingrediente

   10 felii piine prajita
   4 fileuri de curcan
   sare
   piper
   unt
   400 g morcovi
   7 cepe verzi
   o legatura patrunjel
   150 g cascaval
   2 oua
   2 linguri susan
   4 linguri smintina

mod de preparare

Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala verdeata si se toaca. Ceapa se toaca fin. Ceapa si morcovii se pun la calit in putin ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat, se amesteca cu verdeata, cascavalul, ouale, 4 linguri susan si piinea faramitata. Se unge o forma de sufleu. Pe fund se asaza felii de piine, se ung cu smintina, se garnisesc cu legume si se pune carnea. Se introduce 15 minute la cuptor.

Incearca si Pulpa de miel umpluta
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curca pe pat de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite