Friptura de porc este o friptura clasica, gustoasa si satioasa, pe placul tuturor.
Amestecam toate condimentele intr-o punga, adaugam bucata de carne si cele 2 linguri de ulei. Am legat punga si am agitat-o. Lasam la marinat cca 3 ore
Intr-o tigaie adaugam putin ulei (cat sa o ungem). Cand s-a incalzit adaugam bucata de carne si o prajim bine pe toate partile,(cat sa se rumeasca frumos). Adaugam vinul si supa, lasam sa fiarba cateva minute (cca 5 min)
Turnam sosul si carnea intr-o tava si dam la cuptor cca 2 ore (o mai intorcem din cand in cand).
Friptura de porc se poate servi cu un sos iutel de la Bunatati din natura.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii