Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de rata cu gutai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatam ratele si le presaram cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Le umplem cu gutaile taiate felii, pe care le-am condimentat in pr

ingrediente

   2 rate
   1 kg gutai
   1 lingura zahr
   sare
   putin piper amcinat
   2 fire cimbru
   2 linguri untura de gasca

mod de preparare

Curatam ratele si le presaram cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Le umplem cu gutaile taiate felii, pe care le-am condimentat in prealabil cu zahar si cimbru. Prindem deschizatura cu un ac de copt si punem carnea intr-un vas rezistent termic, punem in jurul ei restul gutailor. Coacem in cuptor acoperit cu folie, apoi o indepartam si prajim pana devine aurie.
Alte retete mancare


recomandate:





Ciuperci umplute


Ciulama ciuperci


Ciorba radauteana
Incearca si Musaca greceasca de vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de rata cu gutai" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.