Friptura de vitel cu arpagic - Stifatho este un fel principal, foarte rafinat, inspirat din bucataria greceasca.
Intr-o caserola mai mare, incingeti uleiul de masline si rumeniti carnea pe foc mediiu, asezonati cu sare si piper.
Adaugati ceapa tocata si caliti pana se inmoaie. Adaugati sucul de rosii sau bulionul, otetul, vinul, frunza de dafin si 500 ml apa fierbinte.
Fierbeti pana se fragezeste carnea. Intre timp, acoperiti intr-un vas arpagicul cu apa clocitita si lasati la racit.
Curatati arpagicul si crestati baza fiecaruia. Incalziti untul intr-o tigaie, adaugati arpagicul, usturoiul, 200 ml apa si sare si fierbeti la foc mic pana se inmoaie. Adaugati arpagicul fiert in caserola cu carne. Mai tineti caserola pe foc mic timp de 20 minute, pana scade sosul, iar arpagicul se inmoaie bine.
Se serveste imediat cu cartofi pire, natur sau cu pilaf.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii