Mancaruri cu carne

Reteta Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de curcan - 800 g
   ulei - 50 ml
   varza calita - 1 kg
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava, se adauga 75 ml apa si se introduce la cuptor 25 minute, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere se portioneaza.



Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita se serveste cald, cu garnitura de varza calita.


Incearca si Rulada cu carne de vita si sos de menta
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.