Mancaruri cu carne

Reteta Friptura din carne de vita la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se spala, se taie felii. Carnea se inabusa in ulei.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de vita fara os - 600 g
   ceapa - 100 g
   morcovi - 50 g
   usturoi - 10 g
   telina radacina - 50 g
   ulei - 100 ml
   apa - 150 ml
   sare si piper boabe dupa gust

mod de preparare

Pentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se spala, se taie felii. Carnea se inabusa in ulei si 150 ml de apa, se adauga ceapa, morcovi, telina, usturoi, sare, piper boabe si se introduce la cuptor. Sosul se paseaza. Dupa frigere, carcasa se portioneaza.




Friptura din carne de vita la tava se serveste calda, cu sos.


Incearca si Mititei de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de vita la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.