Mancaruri cu carne

Reteta Friptura la gratar cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
adina87 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de ied la cuptor"
 
Friptura la gratar cu legume este o masa simpla si rapida potrivita pentru o cina usoara.

ingrediente

   200 gr piept pui
   200 gr carne porc
   1 carnat
   2-3 ciuperci
   200 gr varza
   Ulei
   otet
   sare
   piper dupa gust
   200 gr cartofi
   1 morcov
   50 gr porumb din conserva
   50 gr mazare
   50 ml ulei
   50 gr fasole verde pastai
   patrunjel

mod de preparare

Intr-o oala punem morovul, mazarea si fasolea pastrai la fiert.Cand legumele sunt fierte le taiem , le amestecam int-un bol apoi le punem pe platou.Pieptul de pui si carnea de porc le dam cu sare, piper si le punem pe gratar.Tot pe gratar punem si ciupercile. Carnatul il prajim putin. Cartofii ii taiem ,ii dam cu sare, piper si putin ulei si ii dam la cuptor.




Salata de varza:




Intr-un bol taiem varza.Adaugam ulei, sare si piper dupa gust.




Asezam totul pe platou.
Daca as fi avut Philips Multicooker cu siguranta as fi pregatit totul mult mai repede. Functiile gatire la abur si prajire ar fi fost doua dintre functiile care m-ar fi ajutat foarte mult in economisirea timpului.


Asezonam cu putin patrunjel pentru culoare si gust.

Incearca si Limba cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.