Friptura de porc o taiem in fasii subtiri si le punem uniform, pe fundul unui vas termorezistent plat. Cartofii taiati ii prajim in ulei incins, ii st
Friptura de porc o taiem in fasii subtiri si le punem uniform, pe fundul unui vas termorezistent plat. Cartofii taiati ii prajim in ulei incins, ii strecuram si ii punem deoparte. In alt vas preparam ghiveciul, din ardei si rosii, il amestecam cu cartofii prajiti, asezonam cu maiorana din abundenta, turnam peste carne, acoprim cu rondele de rosii, apoi le incingem in cuptor, fara ca mancarea sa se usuce.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii