Mancaruri cu carne

Reteta Friptura la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de iepure cu sos de busuioc (Reteta Video)"
 
Friptura de porc o taiem in fasii subtiri si le punem uniform, pe fundul unui vas termorezistent plat. Cartofii taiati ii prajim in ulei incins, ii st

ingrediente

   250-300 g friptura de porc slaba
   1 kg de cartofi
   Pentru ghiveci: 1 ceapa mare
   1 lingura de untura de porc
   500 g ardei verde
   250 g rosii (iarna 300 g din conserva sau ghiveci de casa)
   sare
   maiorana
   ulei pentru prajitul cartofilor.

mod de preparare

Friptura de porc o taiem in fasii subtiri si le punem uniform, pe fundul unui vas termorezistent plat. Cartofii taiati ii prajim in ulei incins, ii strecuram si ii punem deoparte. In alt vas preparam ghiveciul, din ardei si rosii, il amestecam cu cartofii prajiti, asezonam cu maiorana din abundenta, turnam peste carne, acoprim cu rondele de rosii, apoi le incingem in cuptor, fara ca mancarea sa se usuce.


Incearca si Sparanghel alb, cu muschi crocant si sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.