Mancaruri cu carne

Reteta Friptura miel cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pregatirea fripturii:
Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.

ingrediente

   2 bucati dintr-o pulpa de miel feliate
   2 linguri de mustar cu boabe
   1 lingurita de otet din vin rosu
   2 lingurite de miere
   pesmet
   coaja rasa de la 1 lamaie
   1 lingura ulei de masline
   200g de cartofi taiati cubulete
   buchetele de la o capatana mica de broccoli taiate in bucati

mod de preparare

Pregatirea fripturii:


Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.


Intr-o farfurie punem pesmet si coaja de la o lamaie. Dam carnea prin amestecul de pesmet pana se aseaza un strat gros de pesmet peste carne.


Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim mielul pana devine crocant, in jur de 7 minute pe fiecare parte.


Intre timp curatam si cartofii ii taiem cubulete si ii fierbem timp de 10 minute apoi adaugam si brocoli. II pasam impreuna.





Pofta buna!
Friptura se serveste cu cartofii si brocoli pasati.





Alte retete cu miel:


Pulpa de miel la cuptor


Rasol de miel la cuptor
Incearca si Cotlete de oaie cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura miel cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.