Friptura miel cu cartofi

Pregatirea fripturii: Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati dintr-o pulpa de miel feliate
  • 2 linguri de mustar cu boabe
  • 1 lingurita de otet din vin rosu
  • 2 lingurite de miere
  • pesmet
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200g de cartofi taiati cubulete
  • buchetele de la o capatana mica de broccoli taiate in bucati

Mod de preparare

Pregatirea fripturii:

Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.

Intr-o farfurie punem pesmet si coaja de la o lamaie. Dam carnea prin amestecul de pesmet pana se aseaza un strat gros de pesmet peste carne.

Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim mielul pana devine crocant, in jur de 7 minute pe fiecare parte.

Intre timp curatam si cartofii ii taiem cubulete si ii fierbem timp de 10 minute apoi adaugam si brocoli. II pasam impreuna.

Pofta buna!
Friptura se serveste cu cartofii si brocoli pasati.

Alte retete cu miel:

Pulpa de miel la cuptor

Rasol de miel la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci