Taie carnea de curcan in 16 felii groase. Unge feliile cu mustar, condimenteaza-le cu piper si maghiran, si infasoara-le in feliile de sunca. Aseaza-i
Taie carnea de curcan in 16 felii groase. Unge feliile cu mustar, condimenteaza-le cu piper si maghiran, si infasoara-le in feliile de sunca. Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei si toarna berea bruna peste rulouri. Prajeste-i 1 ora, mai intai cu capac, dupa care fara. Pentru sos amesteca mustarul ramas cu smantana, condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si arpagic tocat marunt. Prajeste rondelele de cartofi congelate in mult ulei incins.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Tocanita ficat

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii