Mancaruri cu carne

Reteta Friptura tiganeasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Sos de visine pentru friptura (Reteta Video)"
 
>
Friptura tiganeasca este o mancare de carne delicioasa si traditionale. Se taie ceafa de porc in felii si se pune la marinat peste noapte in lapte si usturoi.

ingrediente

   1 kg ceafa de porc
   4 catei mari de usturoi pisati
   300 ml de lapte
   boia de ardei
   maghiran
   sare
   piper

mod de preparare

Friptura tiganeasca este o mancare de carne delicioasa si traditionale. Se taie ceafa de porc in felii si se pune la marinat peste noapte in lapte si usturoi. Bucatile de carne sa fie acoperite cu lapte.
A doua zi,se sterge carnea cu prosoape absorbante de unica folosintese si se adauga condimentele.
Se pun bucatile de carne in tava. Cand s-au rumenit pe amandoua partile se adauga apa calda in tava.
Se tin la cuptor si se mai adauga apa daca este necesar.


Friptura tiganeasca se serveste cu garnitura de orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Incearca si Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura tiganeasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.