Gaina cu sos de ceapa

Se taie carnea in bucati potrivite si se pudreaza cu faina. Se taie ardeii in rondele, se toaca ceapa, se pune in cratita si deasupra acestora se asea

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 4-5 buc. cepe mari
  • 3-4 buc. ardei grasi
  • 50 gr. unt
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivite si se pudreaza cu faina. Se taie ardeii in rondele, se toaca ceapa, se pune in cratita si deasupra acestora se aseaza bucatile de carne. Se adauga unt, se acopera cratita si se da la cuptor. Din cind in cind se toarna cite putina apa si se lasa sa fiarba incet.
Se serveste preparatul cu mujdei de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc