Ghiveci cu carne de vaca

Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. S

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne grasa
  • 3 linguri untura
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1 vinata
  • 1 dovlecel
  • 1 mina bame
  • 1 mina fasole verde
  • 1 mina fasole grasa
  • 1 mina fasole tucara
  • 250 gr. mazare
  • 1 conopida mica
  • 2 cepe mari
  • 3 cartofi
  • 1 telina mica
  • 5-6 rosii mari
  • 2 catei de usturoi(facultativ)
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1 ora, 1 1/2 ora. In acest timp se pregateste zarzavatul. Se curata, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se asaza zarzavatul peste carne, se adauga rosiile curatate de pielite si seminte-taiate felii- verdeata si sarea. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se pune la cuptor, miscind cratita din cind in cind, ca sa nu se prinda de fund pina scade zeama.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci