Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. S
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1 ora, 1 1/2 ora. In acest timp se pregateste zarzavatul. Se curata, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se asaza zarzavatul peste carne, se adauga rosiile curatate de pielite si seminte-taiate felii- verdeata si sarea. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se pune la cuptor, miscind cratita din cind in cind, ca sa nu se prinda de fund pina scade zeama.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii