Mancaruri cu carne

Ghiveci cu carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, se caleste in citeva linguri de ulei impreuna cu fasolea verde, mazarea si buchetele de conopida.

ingrediente

   1 kg carne de porc
   200 g mazare
   3-4 cartofi
   4 cepe
   4 foi de varza
   200 g fasole verde
   300 g bulion
   o conopida mica
   un dovlecel
   2 ardei grasi
   2 morcovi
   un pastirnac
   o telina
   patrujel
   marar

mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, se caleste in citeva linguri de ulei impreuna cu fasolea verde, mazarea si buchetele de conopida. Separat se prajeste carnea taiata cuburi cu bulionul si ceapa tocata mai mare. Se toarna legumele peste carne, se condimenteaza, se adauga putina apa, se acopera cu foile de varza si se da la cuptor. Cind ghiveciul este aproape gata se presara patrunjel si marar.
Incearca si Cighir a la Ciobeni
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne si legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite