Pieptul de pui se spala, se usuca pe prosop curat si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile conserva se scurg de lich
Pieptul de pui se spala, se usuca pe prosop curat si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie lamele. Ardeii grasi se curata de seminte, se spala si se taie fasii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se rade. Branza Mozzarella se taie cuburi. Verdeata se curata, se spala si se taie marunt. In ulei se inabusa pieptul de pui, apoi se scoate intr-un vas separat. In jiu se soteaza ceapa, ardeii grasi, ciupercile. Se adauga supa, sare, usturoi, verdeturi. Compozitia sotata se amesteca cu faina dizolvata in supa rece si se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, peste cuburile din piept de pui. Deasupra se pun cuburile de Mozzarella, cascaval ras si se gratineaza.
La servire se portioneaza conform gramajului

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii