Mancaruri cu carne

Reteta Gulas cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gabytza_gaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Gulas de miel cu carnati"
 
Gulasul cu carne de porc este o mancare clasica ungureasca, care asigura necesarul de vitamine si proteine si care este foarte gustoasa si apreciata de multi.

ingrediente

   cca 500 g carne de porc
   2 cepe
   2 ardei rosi
   1 cutie rosii
   1 kg cartofi
   sare
   piper
   boia de ardei
   foaie de dafin
   1 lingura pasta de tomate

mod de preparare

Carnea o taiem felii si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face gulasul prajim carnea pe ambele parti. Adaugam ceapa tocata si amestecam din cand in cand pana se inmoaie putin.
Adaugam ardei tocati, rosiile din conserva tocate, condimentele, pasta de tomate si sucul de rosii, cartofi si apa cat sa acopere. Acoperim si lasam sa fiarba. Amestecam din cand in cand.
Adaugam patrunjel verde la final.




Pentru amatorii de iute se poate adauga in reteta de gulas si sos iutel din camara Bunatati din Natura.


Gulasul cu carne de porc se serveste cald.

Incearca si Piftelute cu susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.