Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei.
Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga chimen, cubul MAGGI, faina dizolvata in 75 ml apa rece; se completeaza cu 400 g de apa fiarta si smantana, continuandu-se fierberea inca 10 minute. Sosul obtinut se toarna peste bucatile de pui; se adauga sare si piper dupa gust.
Gulasul cu carne de pui se serveste cald, cu diferite garnituri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii