Mancaruri cu carne

Reteta Gulas cu galuste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie 1 kg de carne in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. Se adauga 3-4 cepe taiate felii subtiri. Se amesteca din

ingrediente

   1 kg carne
   3-4 cepe
   boia de ardei
   1 lingura bulion
   sare
   untura
   o lingura unt
   1 ou
   o lingura faina

mod de preparare

Se taie 1 kg de carne in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. Se adauga 3-4 cepe taiate felii subtiri. Se amesteca din cand in cand, ca sa nu se arda ceapa. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga un varf de cutit de boia de ardei, o lingura de bulion, sare si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, adaugind din cand in cand cate putina apa, pana se fragezeste carnea. Deoparte se freaca o lingura de unt, cu un ou, o lingura plina de faina, putina sare si apa. Se amesteca totul bine. Se ia cu lingurita din pasta si se da drumul galustelor in apa clocotita. Se tin sa fiarba 10 minute. Se scurg, se oparesc in unt, si se pun in mancare sau se serbesc ca garnitura. Mancarea trebuie sa fie foarte fierbinte.
Incearca si Anghemaht de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu galuste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.