Mancaruri cu carne

Gulas de inima

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amestec

ingrediente

   750 gr. inima de vaca
   1/2 lingura faina
   1 ceapa
   2-3 linguri untura
   unt sau ulei
   1 lingura pasta de bulion
   un virf de cutit piper
   sare

mod de preparare

Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amesteca bine si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic timp de ½ ora; se adauga bulionul, sarea, piperul si se lasa sa mai fiarba pina se ingroasa sosul
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti
Incearca si Cosulete cu carne tocata si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de inima" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite