Mancaruri cu carne

Gulas din inima de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura inci

ingrediente

   500 gr. inima (sau uger de vaca)
   o lingura faina
   o lingura untura
   o lingura bulion de rosii
   o ceapa

mod de preparare

Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin. Bucatile prajite se asaza in cratita si se toarna apa fierbinte ( cit sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1/2 ore.
Ca garnitura se servesc cartofi prajiti sau fierti
Incearca si Ficat prajit cu sos de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas din inima de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite