Mancaruri cu carne

Reteta Gulas original

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem marunt ceapa, se caleste pe foc mic, se presara boia si se amesteca, se stinge cu 2 – 3 linguri de apa.
Cand apa se evapora si ceapa s

ingrediente

   500 g carne de vita
   150 g ceapa
   1 kg cartofi (curatati)
   250 g ardei
   100 g rosii
   60 g grasime
   20 g boia
   1 catel de usturoi
   Chimen
   Galuste mici/paste

mod de preparare

Taiem marunt ceapa, se caleste pe foc mic, se presara boia si se amesteca, se stinge cu 2 – 3 linguri de apa.


Cand apa se evapora si ceapa se rumeneste in grasimea ramasa, se adauga carnea taiata cubulete, se sareaza, se amesteca de cateva ori si se lasa sa se prajeasca.


Se adauga cate putina apa sa se fiarba inabusit usturoiul taiat marunt si chimenul.


Cand carnea este aproape fiarta, fara apa, se lasa sa se prajeasca din nou in untura, se adauga cartofii taiati cuburi si se pregatesc pana devin sticlosi.


Atunci se adauga rosii si ardei taiat rondele, se stinge cu 1,5 – 2,5 l apa. Se pune sare si se fierbe pana se inmoaie cartofii.


In ultimele minute, se adauga pastele marunte/galuste mici/. Inainte de servire, se degreseaza supa.
Alte retete culinare





Ciuperci cuptor


Ciuperci umplute


Ciulama ciuperci
Incearca si Pui la cuptor cu sos de smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas original" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.