Mancaruri cu carne

Reteta Gulas unguresc

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
Lau Dany postat de
Postat pe: 25-05-2017
Adaugă în cartea de bucate
Retete dietetice

ingrediente

8 portii

   1 kg carne de vita
   ulei de masline
   3 cepe
   4 cartofi
   2 morcovi
   1 bucata praz
   3 fire ceapa verde
   3 catei usturoi
   foi de dafin
   sare
   piper
   boia de ardei
   chimen
   2 linguri pasta de tomate
   400 g suc de rosii (facut in casa)
   1 ardei rosu
   patrunjel verde

mod de preparare

Carnea o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare si 2 foi de dafin, o spumam bine.

Intre timp, cat fierbe carnea, ne ocupam de legume, le spalam, curatam si tocam marunt, iar morcovul il taiem rondele.

Intr-o tigaie, adaugam uleiul si, cand s-a incalzit, adaugam carnea ( pe care am scos-o pe servetele de bucatarie), lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ceapa, amestecam si lasam cca. 2 min, dupa care adaugam restul de legume, Lasam cca. 3 minute, dupa care adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, condimente dupa gust, amestecam si mai lasam cca. 5 minute, dupa care transferam intr-o oala, adaugam 2 cani de apa, cartofii curatati si taiati cubulete, lasam sa fiarba pana ce scade si legumele sunt fierte. La final, adaugam patrunjelul verde.

Incearca si SPAGHETE BOLOGNEZE
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas unguresc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.