Gulas unguresc

Retete dietetice

Portii
8
Complexitate
medie
Gulas unguresc

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • ulei de masline
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 bucata praz
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • chimen
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 400 g suc de rosii (facut in casa)
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare si 2 foi de dafin, o spumam bine.

Intre timp, cat fierbe carnea, ne ocupam de legume, le spalam, curatam si tocam marunt, iar morcovul il taiem rondele.

Intr-o tigaie, adaugam uleiul si, cand s-a incalzit, adaugam carnea ( pe care am scos-o pe servetele de bucatarie), lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ceapa, amestecam si lasam cca. 2 min, dupa care adaugam restul de legume, Lasam cca. 3 minute, dupa care adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, condimente dupa gust, amestecam si mai lasam cca. 5 minute, dupa care transferam intr-o oala, adaugam 2 cani de apa, cartofii curatati si taiati cubulete, lasam sa fiarba pana ce scade si legumele sunt fierte. La final, adaugam patrunjelul verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci