Retete dietetice
Carnea o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare si 2 foi de dafin, o spumam bine.
Intre timp, cat fierbe carnea, ne ocupam de legume, le spalam, curatam si tocam marunt, iar morcovul il taiem rondele.
Intr-o tigaie, adaugam uleiul si, cand s-a incalzit, adaugam carnea ( pe care am scos-o pe servetele de bucatarie), lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ceapa, amestecam si lasam cca. 2 min, dupa care adaugam restul de legume, Lasam cca. 3 minute, dupa care adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, condimente dupa gust, amestecam si mai lasam cca. 5 minute, dupa care transferam intr-o oala, adaugam 2 cani de apa, cartofii curatati si taiati cubulete, lasam sa fiarba pana ce scade si legumele sunt fierte. La final, adaugam patrunjelul verde.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii