Gulii umplute cu carne de vaca si orez

Pentru gulii umplute cu carne de vaca si orez se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un capacel. Se pun intr-o oala si se toarna apa clocotita.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-15 gulii
  • 10 linguri de tocatura de carne cu orez
  • untura
  • branza rasa
  • zeama de carne

Mod de preparare

Pentru gulii umplute cu carne de vaca si orez se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un capacel. Se pun intr-o oala si se toarna apa clocotita cit sa le acopere. Se fierb acoperite. Din gulia fiarta se scoate miezul cu o lingurita, se da prin sita si se amesteca cu tocatura de carne. Se umplu apoi guliile cu carne tocata, se aseaza intr-o tava, se presara deasupra branza rasa, se stropesc cu untura si se dau la cuptor.


Se servesc cu zeama de carne din sosiera.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci