• tocati carnea de berbecut folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctionsl Ankarsrum• zdrobiti frunzele de menta, mugurii
• tocati carnea de berbecut folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctionsl Ankarsrum
• zdrobiti frunzele de menta, mugurii de pin si semintele de chimion intr-un mojar si adaugati peste acestea sumak-ul, curcuma, sarea, piperul si uleiul de masline
• amestecati bine si dupa ce-ati fasonat bine pulpa de berbecut condimentati-o cu amestecul din mojar
• bateti bine galbenusurile si ungeti "capacul" chiflelor de hamburgeri
• adaugati apoi susanul peste ele
• bagati-le la cuptor la 180 de grade pentru cateva minute, pana se rumenesc
• portionati carnea de berbecut, incingeti gratarul si pregatiti-o pe gratar
• lasati-o la odihnit cca 7-10 min
• adaugati carnea peste chifla
• adaugati peste aceasta 2-3 felii de branza Cedar
• adaugati pasta de ardei peste, rosiile taiate rondele in prealabil si salata creata
• adaugati peste acestea prune uscate (cam 3 buc/portie), rondelele de ceapa rosie si "capacul" chiflei
• serviti cu cartofi prajiti.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii