Mancaruri cu carne

Reteta jMuschiulet vitel cu sos de ardei copt

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 
becheru_36815 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare s

ingrediente

   1.5 kg muschiulet vitel
   0.250 l vin alb demi dulce
   0.250 kg unt
   1/2 plic cimbru
   o.250 l ulei
   1 l suc rosii
   3 kg ardei capia sau 1 kg ardei copt congelat
   5 lingurite miere

mod de preparare

Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare si se baga la cuptor 120 min. la temperatura de 200 grade si se intoarce carnea la interval de 30 min.; intre timp se taie ardeiul julien deja copt si se pune intr-o tigaie mare cu sucul de rosii, untul si o parte de sos din tava in care este pus musciuletul nu inainte de a trece cel putin 90 minute din perioada de stat la cuptor si se lasa la scazut 40 minute (foc mediu).
Se taie carnea feliute si se pune peste ea sosul de ardei copt; de preferat se serveste ca garnitura cartofii gratinati cu unt si cascaval.
Incearca si Porc cu ghimbir
Daca ti-a placut reteta noastra "jMuschiulet vitel cu sos de ardei copt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.