Cu manutele ude amestecam si stropim putin cu apa ingredientele pina rezulta un amestec ca la chiftelele noastre,dupa cum vedeti aici nu este nevoie d
Cu manutele ude amestecam si stropim putin cu apa ingredientele pina rezulta un amestec ca la chiftelele noastre,dupa cum vedeti aici nu este nevoie de ou si nici faina.Apoi le dam forma unor kofte ovale si le prajim in ulei pina se rumenesc,dupa care le scoatem pe un servet de hirtie sa absoarba uleiul.
Intre timp ne apucam de sos,in 2 linguri de ulei punem la calit ceapa si usturoiul pina se inmoaie putin dupa care adaugam rosia taiata cubulete si coriandrul, cuminul,amestecam putin si adaugam rosiile zdrobite si 250 ml de apa,lasam totul sa dea intr-un clocot aproximativ 5 minute dupa care reducem focul si fierbem sosul pentru 10 minute si adaugam chiftelele apoi reducem focul la mic,mai fierbem pentru 30 sau 35 de minute pina sosul scade la jumatate.
La final adaugam verdeata si servim de preferat cu orez basmati sau cus cus,preferatul nostru fiind orezul care merge de minune.
POFTA BUNA!
Reteta postata de sarah_nc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii