Mancaruri cu carne

Reteta Kulebiac rusesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu fai

ingrediente

   300 g faina
   1 pahar lapte
   15g drojdie
   3 oua
   1 lingura unt
   sare
   1 bucatica zahar
   sos de ciuperci Umplutura: 1/2 kg carne tocata
   sare
   piper
   1 ceapa
   150g unt

mod de preparare

Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu faina, restul de lapte, ouale intregi, sare si untul topit. Se framinta bine aluatul si se lasa sa creasca la cald. Separat se amesteca carnea cu ceapa taiata marunt si inabusita in unt, sare si piper. Se unge foarte bine o cratita si se intinde pe fund jumatate din aluat. Deasupra se asaza carnea si se acopera cu restul de aluat. Se unge capacul de aluat cu galbenus si se coace la cuptor la foc potrivit Se serveste cu sos de ciuperci.
Incearca si Rulada din carne de pui tocata cu busuioc
Daca ti-a placut reteta noastra "Kulebiac rusesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.