Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu fai
Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu faina, restul de lapte, ouale intregi, sare si untul topit. Se framinta bine aluatul si se lasa sa creasca la cald. Separat se amesteca carnea cu ceapa taiata marunt si inabusita in unt, sare si piper. Se unge foarte bine o cratita si se intinde pe fund jumatate din aluat. Deasupra se asaza carnea si se acopera cu restul de aluat. Se unge capacul de aluat cu galbenus si se coace la cuptor la foc potrivit Se serveste cu sos de ciuperci.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu inventăm apa caldă! E doar o rețetă bună pentru un picnic reușit, pentru pus la pachet sau chiar pentru un fel...
Snitel parizian din piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii