Limba cu jumari de ou

Se spala limba, se pune la fiert cu apa rece, apoi se curata de pielea aspra, se taie bucati mici si se pune intr-o oala cu o ceapa tocata si o ceasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr limba
  • 4 oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca mica de ulei
  • piper macinat
  • 1 lingurita de faina
  • 3 linguri de lapte

Mod de preparare

Se spala limba, se pune la fiert cu apa rece, apoi se curata de pielea aspra, se taie bucati mici si se pune intr-o oala cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei fierbinte. Se adauga o ceasca de apa, se acopera oala si se micsoreaza focul. Cand ceapa a devenit sticloasa, se adauga patru oua batute bine cu o lingurita de faina, sare, piper macinat si trei linguri de lapte dulce. Se amesteca cu furculita pentru ca ouale sa se inchege uniform. Se rastoarna pe un platou mare, si se acopera cu patrunjel verde tocat fin.
Se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Sote de ciuperci

Mazare cu aripioare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci