Mancaruri cu carne

Reteta Limba la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se tine limba in apa rece o ora, dupa care se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 20 de minute, apoi se curata de pielita tare de deasupra, se taie f

ingrediente

   1 kg limba de porc
   2 morcovi mari
   2 cepe
   verdeata tocata
   100 gr unt
   1 ceasca de ulei
   3 castraveciori murati
   1 pahar de vin alb
   sare
   piper boabe
   telina

mod de preparare

Se tine limba in apa rece o ora, dupa care se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 20 de minute, apoi se curata de pielita tare de deasupra, se taie felii groase de 2-3 cm si se lasa pe o farfurie.


Se curata si se spala zarzavatul, se taie rondele, ceapa se taie pestisori ca si castravetele murat si se pune totul intr-o cratita cu 100 gr unt sau cu o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa se inmoaie zarzavatul, se adauga sare si cateva boabe de piper si dupa o jumatate de ora, se pun feliile de limba deasupra. Se stropeste mancarea cu un pahar de vin alb si se tine cratita in cuptorul fierbinte, un sfert de ora.
Mancarea se serveste fierbinte, cu sote de legume sau cu cartofi natur.





Alte retete care contin carne:





Tocanita pui cu ciuperci


Chiftele


Dovlecei cu carne
Incearca si Carne in manta de varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.