Se tine limba in apa rece o ora, dupa care se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 20 de minute, apoi se curata de pielita tare de deasupra, se taie f
Se tine limba in apa rece o ora, dupa care se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 20 de minute, apoi se curata de pielita tare de deasupra, se taie felii groase de 2-3 cm si se lasa pe o farfurie.
Se curata si se spala zarzavatul, se taie rondele, ceapa se taie pestisori ca si castravetele murat si se pune totul intr-o cratita cu 100 gr unt sau cu o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa se inmoaie zarzavatul, se adauga sare si cateva boabe de piper si dupa o jumatate de ora, se pun feliile de limba deasupra. Se stropeste mancarea cu un pahar de vin alb si se tine cratita in cuptorul fierbinte, un sfert de ora.
Mancarea se serveste fierbinte, cu sote de legume sau cu cartofi natur.
Alte retete care contin carne:
Tocanita pui cu ciuperci
Chiftele
Dovlecei cu carne
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorAm primit de la mama mea foi Lica,si azi nu le-am mai putut rezista,m-am inspirat din reteta Florinei(Luk).
Prajitura cu foi LicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii