Limba pane cu ceapa si patrunjel

Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la fel ca snitelul vienez.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba cam de 1 kg
  • 3 l apa
  •  
  • 2 cepe
  •  
  • 1 patrunjel
  •  
  • 10 boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri, Se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la fel ca snitelul vienez.


Limba pane cu ceapa si patrunjel se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci