Puiul, dupa spalare, se taie in bucati. Morcovul se curata de coaja si se spala bine. Ciupercile se scurg de zeama din conserva. Rosiile se scot din conserva si daca sunt intregi se taie cubulete.
Maslinele sunt de preferat sa fie cumparate fara samburi. Se prajesc bucatile de pui in ulei si se scot pe o farfurie. In acelasi ulei, calim morcovul taiat felii.
Adaugam ciupercile, maslinele si usturoiul taiat marunt si 200 ml apa. Lasam sa fiarba pana se inmoaie morcovul.
Dam gust cu delicat in functie de masline! Condimentam cu boia si cimbru, punem vinul si bucatile de carne. Fierbem 10 min, apoi adaugam rosiile in bulion.
Se mai fierb impreuna cam 15 min.
Mancarea cu pui, ciuperci si masline se serveste calda, fiecare portie se presara cu tarhon.
Pentru pregatirea retetei mi-ar fi utila Cratita patrata marca Vitesse France-VS7314 de la KitchenShop !
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe