Legumele se toaca marunt si carnea se taie bucatele. Cartofii se taie felii potrivite si se tin in apa. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei, se ada
Legumele se toaca marunt si carnea se taie bucatele. Cartofii se taie felii potrivite si se tin in apa. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei, se adauga apoi morcovul si ardeiul gras. Punem si afumatura si adaugam apa. Condimentam, adaugam piper si foi de dafin. Punem cartofii si lasam sa fiarba. Spre sfarsit adaugam bulionul desfacut si patrunjel proaspat.
Servim cu muraturi.Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii