Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separate ciolanul s
Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separate ciolanul si apoi sa-l adaugati cu totul la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bulion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat
Se serveste cald. Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii