Mancare de morcovi cu perisoare

Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de paine, usturoi si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr morcovi
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • 50 ml ulei
  • Pentru perisoare:
  • 400 gr carne tocata de curcan
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr miez de paine
  • 1 ou
  • 2 cepe

Mod de preparare

Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta se curata morcovii, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Separat, se curate ceapa, usturoiul, se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga apoi morcovii si se stropeste totul cu apa calduta, sa nu se prinda. Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata si stoarsa, verdeata si ceapa tocata marunt. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga oul si se formeaza perisoarele. Se pun la fiert in apa cu sare, apoi se adauga in sote-ul de morcovi. Se presara cu patrunjel si se introduce mancarea in cuptor 10-15 minute.


Mancarea de morcovi cu perisoare se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc