Mancare de morcovi cu perisoare

Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de paine, usturoi si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr morcovi
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • 50 ml ulei
  • Pentru perisoare:
  • 400 gr carne tocata de curcan
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr miez de paine
  • 1 ou
  • 2 cepe

Mod de preparare

Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta se curata morcovii, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Separat, se curate ceapa, usturoiul, se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga apoi morcovii si se stropeste totul cu apa calduta, sa nu se prinda. Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata si stoarsa, verdeata si ceapa tocata marunt. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga oul si se formeaza perisoarele. Se pun la fiert in apa cu sare, apoi se adauga in sote-ul de morcovi. Se presara cu patrunjel si se introduce mancarea in cuptor 10-15 minute.


Mancarea de morcovi cu perisoare se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci