Mancaruri cu carne

Reteta Mancare de pui cu sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la fiert cu 1,5 l apa si vin. Se adauga ceapa si morcovul tocate marunt, cateva boabe de pi

ingrediente

   1 pui mare
   1 morcov
   patrunjel si marar verde
   1 pahar vin alb
   1
   5 l apa
   2-3 cepe
   2 oua
   4 linguri smantana
   sare
   boabe de piper
   ciuperci
   1 lingura faina
   30 gr unt

mod de preparare

Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la fiert cu 1,5 l apa si vin. Se adauga ceapa si morcovul tocate marunt, cateva boabe de piper si se lasa la fiert, pe foc mic. Separat, se prepara un sos alb din faina, unt si supa in care a fiert puiul. Se amesteca totul cu galbenusurile batute, smantana si se toarna apoi peste pui. Deasupra se presara verdeata tocata si se garniseste totul cu ciuperci fierte in unt si vin.
Se serveste cald.





Alte retete culinare:





Mancare de mazare


Chiftele


Pastrav la cuptor
Incearca si Tocanita de cremvursti
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.