Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la fiert cu 1,5 l apa si vin. Se adauga ceapa si morcovul tocate marunt, cateva boabe de pi
Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la fiert cu 1,5 l apa si vin. Se adauga ceapa si morcovul tocate marunt, cateva boabe de piper si se lasa la fiert, pe foc mic. Separat, se prepara un sos alb din faina, unt si supa in care a fiert puiul. Se amesteca totul cu galbenusurile batute, smantana si se toarna apoi peste pui. Deasupra se presara verdeata tocata si se garniseste totul cu ciuperci fierte in unt si vin.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Chiftele
Pastrav la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii