Mancari de gaina

Toate mancarile de pui cu sos si zarzavat se pot face si din gaina. Mancarile de gaina sunt foarte gustoase si se servesc calde.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gaina
  • pui
  • apa
  • sare.

Mod de preparare

Toate mancarile de pui cu sos si zarzavat se pot face si din gaina, cu deosebire ca trebuie tinute la foc mai multa vreme pentru a se fragezi carnea. Gaina pentru pilaf trebuie bine fiarta, iar gaina fripta trebuie fragezita, inabusindo la inceput cu 2 — 3 linguri de apa intr-o cratita. Se frige apoi ca si puiul.


Mancarurile de gaina se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc