Mancaruri cu carne

Reteta Medalion din piept de gaina fiarta

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru medalion din piept de gaina fiarta dati prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu pesmetul muiat in putin lapte.

ingrediente

   1 piept de gaina fiert
   3 linguri de pesmet
   o cescuta cu lapte
   1 galbenus
   o lingura de smantana
   5 linguri de ulei
   o lamaie
   o lingura de faina
   sare
   piper

mod de preparare

Pentru medalion din piept de gaina fiarta dati prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), adaugati galbenusul, smantana, sare si piper dupa gust. Omogenizati compozitia, faceti apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., dati-le prin faina si rumeniti-le pe ambele parti in uleiul fierbinte. Asezati-le pe platou, decorati-le cu cite o felie subtire de lamaie.




Servire:




Se servesc fierbinti, cu salata verde.


Incearca si Gulas muresean
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion din piept de gaina fiarta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.