Aspectul si gustul acestui preparat imi place in mod deosebit.
Pieptul de pui se taie si se intinde cat mai bine,dar nu il batem,doar prin presare. Spanacul fiert si tocat marunt il punem in putin ulei,il calim, adaugam usturoiul, sare si piper. Intindem peste carnea condimentata un strat unuform de spanac.Rulam cat mai strans si apoi feliem ruloul in felii de 2 cm. Prajim feliile de rulou in ulei incins pe ambele parti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii