Melcisori din piept de pui cu spanac

Aspectul si gustul acestui preparat imi place in mod deosebit.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie
Melcisori din piept de pui cu spanac

Ingrediente

  • Piept de pui dezosat
  • spanac fiert si tocat
  • sare si piper
  • usturoi tocat marunt
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie si se intinde cat mai bine,dar nu il batem,doar prin presare. Spanacul fiert si tocat marunt il punem in putin ulei,il calim, adaugam usturoiul, sare si piper. Intindem peste carnea condimentata un strat unuform de spanac.Rulam cat mai strans si apoi feliem ruloul in felii de 2 cm. Prajim feliile de rulou in ulei incins pe ambele parti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori