Mere umplute cu carne

Se inlatura oasele din carne, dupa care carnea se taie bucatele mici. Se curata merele, si, facand o gaura pe partea superioara, se scoate miezul. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aripi de pasare fierte sau prajite
  • Mere
  • Unt
  • Lapte
  • Faina
  • Lamaie

Mod de preparare

Se inlatura oasele din carne, dupa care carnea se taie bucatele mici. Se curata merele, si, facand o gaura pe partea superioara, se scoate miezul. Se prepara un rantas dintr-o lingura de faina si una de unt. Se adauga 100 ml lapte si se fierbe pana cand devine dens. Mai tarziu se adauga carnea si miezul de mere taiat marunt (fara samburi). Merele scobite se umplu cu acest amestec si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se prajesc la cuptor, la foc mediu.

Alte retete usoare recomandate

Musaca de vinete

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci