Mancaruri cu carne

Miel cu verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala si se curata carnea de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca in ulei sau in unt. Separat, se alege spanacul si ste

ingrediente

   o pulpa de miel de 1
   5-2 kg
   1 kg. spanac
   1 kg. stevie
   20 fire ceapa verde
   1/2 l zeama de carne
   sare
   piper
   marar verde
   o jumatate de lamiie sau putin otet

mod de preparare

Se spala si se curata carnea de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca in ulei sau in unt. Separat, se alege spanacul si stevia (scotindu-i nervurile din mijloc), se spala foarte bine si se fierb cu apa clocotita pina se inmoaie. Se toaca ceapa, se rumeneste in grasime si se adauga spanacul si stevia scurse de apa. Se adauga aceste verdeturi peste carnea prajita, se pune zeama de carne, sare, piper, se potoleste focul si se lasa vasul acoperit sa fiarba pe flacara potrivita. Cind carnea este aproape gata, se pune mararul tocat si peste 5-7 minute se acreste cu zeama de lamiie sau cu putin otet.
Incearca si Piftelute cu susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu verdeturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite