Se pun taiteii la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, se pun intr-o strecuratoare, se clatesc cu putina apa rece si se lasa deoparte sa se sc
Se pun taiteii la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, se pun intr-o strecuratoare, se clatesc cu putina apa rece si se lasa deoparte sa se scurga de apa. Intr-o tigaie de teflon putin mai adinca se pune putina margarina (aprox. 50 gr.), in care se pune carnea de pui taiata fisii cam cit degetul mic de la mina, se lasa cam 10 min. sa se prajeasca dupa care se adauga condimentul ASIA, 1 lingurita de zahar, sucul de la o portocala, putin piper, sos de soia si sare dupa gust . La sfirsit se adauga amestecul chinezesc din comert. Se amesteca cam 5 min. dupa care se ia de pe foc.
Se pune in farfurie o portie de taitei peste care se pune amestecul chinezesc. In general din aceste ingrediente ies 4 portii. In loc de taitei se mai poate folosi orez fiert in apa cu sare care se spala la sfirsit cu apa rece si se pune in strecuratopare sa se scurga de apa.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii