Mancaruri cu carne

Musaca de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea si ceapa se toaca si se calesc impreuna in ulei. Se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface buchetele si se fierbe pe jumatate

ingrediente

   800 g carne de porc
   1
   5 kg conopida
   300 g rosii
   sare
   piper
   200 g cascaval
   2 oua
   marar
   2 cepe
   pesmet

mod de preparare

Carnea si ceapa se toaca si se calesc impreuna in ulei. Se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface buchetele si se fierbe pe jumatate in apa sarata. Intr-o tava tapetata cu pesmet se pune un start deconopida si unul de carne, astfel incit ultimul stat sa fie de conopida, iar peste el se pun ouale batute cu cascaval ras. Se introduce in cuptor 30 min.
Se serveste calda cu felii de rosii si marar.
Incearca si Papricas de iepure
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite