Mancaruri cu carne

Reteta Musaca de dovlecei cu carne macra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Musaca de vinete (Reteta Video)"
 
>
Pentru musaca de dovlecei, se rad dovleceii de coaja. Se taie felii rotunde de grosimea degetului. Se sareaza si se lasa un sfert de ora sa se scurga de apa.

ingrediente

   3 dovlecei mijlocii
   750 g carne macra
   1 morcov
   1 cartof
   2 cepe
   1 ou
   2 linguri smantana
   sare
   piper
   4 linguri untura
   2 linguri faina
   1 Iingura pesmet
   4 rosii sau
   1 lingura bulion
   1 ceasca zeama de carne sau apa.

mod de preparare

Pentru musaca de dovlecei, se rad dovleceii de coaja. Se taie felii rotunde de grosimea degetului. Se sareaza si se lasa un sfert de ora sa se scurga de apa. Se usuca cu o carpa, se dau in faina, se prajesc in untura pe ambele parti. Pentru rest se procedeaza la fel ca la musacaua de vinete.


Musaca de dovlecei se serveste calda.

Incearca si Mincare cu cirnaciori si ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei cu carne macra" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.