Mancaruri cu carne

Reteta Musaca de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat ca

ingrediente

   1 1/2 - 2 kg spanac
   1/2 kg carne
   3-4 cepe
   3 linguri grasime
   2 oua
   2 linguri bulion
   sare
   piper

mod de preparare

Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata, sare si piper. Se amesteca bine. Spanacul se opareste cu bors sau se inabusa in grasime si apoi se toaca cu cutit de lemn. Se asaza in cratita un rind de spanac, un rind de carne, bulion sau rosii si se termina cu un rind de spanac. Se umple cu apa sau cu zeama de carne si se da la cuptor. Se lasa pina ce scade bine si se toarna pe deasupra un ou intreg batut. Se mai da la cuptor pina se incheaga oul
Se serveste cu iaurt sau smintina
Incearca si Snitel pane delicios din carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.